Slide background

Aannemersbedrijf Stadskanaal

Kies voor dé specialist

Zoekt u een aannemersbedrijf in Stadskanaal? Dan kunnen wij van Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf u uitstekend helpen. Wij zijn als montagebedrijf gespecialiseerd in kleine en middelgrote bouwklussen. Of het nu gaat om het verbouwen van uw woning of onderhoud, wij kunnen u van dienst zijn in Stadskanaal. Door de expertise waarover wij beschikken, vindt u bij ons de kwaliteit die u zoekt. En daarvoor betaalt u een aantrekkelijk tarief. Inmiddels hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen. Bent u de volgende bij wie wij aan de slag gaan?

Ontdek onze mogelijkheden

Door onze kennis en ervaring kan ons aannemersbedrijf u een breed dienstenpakket uit handen nemen. Het leveren van kwaliteit vinden wij hierbij zeer belangrijk. Bent u tevreden met het eindresultaat, dan pas zijn wij dat ook. Wij zijn in Stadskanaal onder andere meer uw adres voor:

  • Onze aannemer helpt u graag bij het leggen van diverse vloeren
  • Daarnaast kunt ook bij ons terecht voor verschillende vormen van timmerwerk
  • Ook voor het verbouwen van woningen draait ons klusbedrijf zijn hand niet om

Wanneer u meer wilt weten over de diensten van ons aannemersbedrijf in Stadskanaal, dan kunt u altijd contact opnemen. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen.

Voor elk klus, uw vakman

Als klusbedrijf zijn wij breed inzetbaar. Zo kunnen wij niet alleen bij een uitgebreid dienstenpakket helpen in Stadskanaal. Ook kunnen zowel ondernemers als particuliere klanten van onze diensten gebruikmaken. Wilt u ons aannemersbedrijf inschakelen voor het plaatsen van een toilet? Dan zijn wij u graag van dienst. Maar ook voor het verbouwen van een pand draaien wij onze hand niet om. Meer weten over onze mogelijkheden? Bekijk dan eens onze projecten.

Daarom onze aannemersbedrijf in Stadskanaal

  • Als aannemersbedrijf hebben wij ruime ervaring en kennis in huis
  • In Stadskanaal profiteert u van een klantgerichte aanpak
  • Wij bieden u kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Ook voor advies bent u bij ons op de juiste plek
  • Uw wensen staan bij ons centraal

Aannemersbedrijf Stadskanaal

Graag meer weten? Bel of mail ons

Heeft u nog vragen voor ons aannemersbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Graag vertellen wij u meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn in Stadskanaal. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier op de site of mail naar: info@mnklusbedrijf.nl. Natuurlijk kunt u ook bellen naar: 06-52688754. Schakelt u binnenkort ook ons aannemersbedrijf in Stadskanaal in?