Slide background

Montagebedrijf

Dé vakmannen voor ieder project

Heeft u hulp nodig van een montagebedrijf? Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf staat in dat geval voor u klaar. Doordat wij over de benodigde kennis beschikken, kunt u uitstekend bij ons terecht voor kleine en middelgrote klussen. Onze vakmannen zorgen ervoor dat het eindresultaat naar wens is. En daarvoor betaalt u een zeer gunstig tarief. U kiest toch ook voor ons vakmanschap?

Maatwerk bij elke klus

Als veelzijdig montagebedrijf kunnen wij hulp bieden bij tal van werkzaamheden op het vlak van renovatie, onderhoud en verbouwen. Ook voor montagewerkzaamheden draaien wij onze hand niet om. Hierbij werken wij zeer klantgericht. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn. Op basis daarvan gaan wij bij u aan de slag. Pas wanneer u tevreden bent met het eindresultaat, dan is ons montagebedrijf dat ook.

Montagebedrijf

Profiteer van een heldere werkwijze

Bij ons montagebedrijf hanteren wij een klantgericht en transparante aanpak. Vooraf weet u bij ons altijd wat u kunt verwachten van ons. Wij bespreken namelijk van tevoren altijd uw wensen, de planning en het kostenplaatje. Aan de hand van de gemaakte afspraken gaan wij aan het werk. Komen wij onverhoopt tijdens onze werkzaamheden problemen tegen, dan zoeken wij samen met u een oplossing.

Waarom u juist ons montagebedrijf kiest

In uw regio kunt u ook voor andere montagebedrijven kiezen. Kiest u niet voor ons, dan doet u uzelf en uw portemonnee tekort. Graag zetten wij voor u op een rijtje wat wij u te bieden hebben:

  • Wij bieden u kwaliteit en werken volgens de geldende veiligheidsregels
  • Ruime ervaring in huis als montagebedrijf
  • Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht
  • Wij bieden u gunstige tarieven
  • Ook voor advies passend bij uw situatie zijn wij uw adres

Een afspraak maken?

Graag wat meer weten over ons montagebedrijf? Of zou u direct een afspraak in willen plannen? Neem vandaag nog telefonisch contact op. U kunt hiervoor bellen naar: 06-52688754. Wij staan u graag te woord. U kunt ook via het contactformulier ons een bericht sturen of mail naar: info@mnklusbedrijf.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een reactie sturen. Voor welke klus schakelt u ons montagebedrijf in?