Slide background

Dakkapel plaatsen

Creëer licht en ruimte met onze oplossingen

Wilt u een dakkapel laten plaatsen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Melwin Nijborg Klus en Montagebedrijf. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u het vakmanschap bieden waar u naar zoekt. Het plaatsen van de dakkapel gebeurt geheel volgens uw wensen en eisen. Het leveren van kwaliteit hebben wij hierbij hoog in het vaandel staan.

Wij houden rekening met uw wensen

Uw wensen staan bij ons centraal. Wij zorgen ervoor dat wij een dakkapel die aan uw eisen voldoet. Voordat wij beginnen met het plaatsen van dit bouwwerk bespreken wij graag met u wat uw wensen zijn en wat het beschikbare budget is. Op basis hiervan maken wij een planning en stellen wij een kostenplaatje op. Bij ons bouwbedrijf weet u dan ook altijd wat u te wachten staat. Dat vinden wij zelf wel zo prettig werken

dakkapel plaatsen

Zo min mogelijk overlast

Wilt u een dakkapel laten plaatsen, dan wilt u hiervan zo min mogelijk overlast hebben. Dat snappen wij bij Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf. Een prefab dakkapel kan dan ook al in een dag neergelegd worden. Vooraf bespreken wij graag met u een planning, waar wij ons ook aan houden. Mocht er onverhoopt iets wijziging hierin, dan wordt dit altijd met u besproken. Tijdens het plaatsen van het bouwwerk proberen wij de overlast tot een minimum te beperken.

Nog 5 redenen om ons in te schakelen

Een ander aannemersbedrijf kan ook een dakkapel bij u neerzetten. Wij hebben voor u opgesomd waarom u dan toch voor ons kiest:

  • Het plaatsen van dakkapellen gebeurt altijd door vakmannen, waardoor u ervan verzekerd bent dat dit op de juiste manier gebeurt
  • Wij beschikken over een geruime ervaring in de bouwsector
  • U vindt bij ons aantrekkelijke tarieven en een heldere werkwijze
  • Onze medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden
  • Ook uw adres voor vakkundig en passend advies

Dakkapel plaatsen? Kies ons

Voor het plaatsen van een dakkapel gaat u voor Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf. Maak vandaag nog een afspraak met ons. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar: 06-52688754. Wilt u liever mailen? Dan kan dit naar: info@mnklusbedrijf.nl. Wij beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. Laat u ons ook uw dakkapel plaatsen?