Slide background

Aannemersbedrijf

Voor ieder project uw vakman

Wij van Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf zijn uw aannemersbedrijf. Waarom? U profiteert bij ons van vele jaren ervaring en vakmanschap. Door onze expertise weten wij elke klus tot een goed einde te brengen. Hierbij staat het leveren van kwaliteit uiteraard voorop. Wij doen er alles aan om het eindresultaat aan uw eisen te laten voldoen. Dan pas zijn wij tevreden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf is een veelzijdig aannemersbedrijf. Onze specialisatie zijn kleine en middelgrote bouwprojecten. Hierdoor zijn wij inzetbaar voor uiteenlopende werkzaamheden. Zo helpt ons aannemersbedrijf graag bij de verbouwing van een woning, maar ook voor het plaatsen van schuttingen en carports draaien wij onze hand niet om. Meer weten over onze diensten? Bezoek dan eens onze pagina projecten voor een overzicht van onze afgeronde werkzaamheden.

Aannemersbedrijf

Hét adres voor de particulier en ondernemer

Wij zijn onze klanten graag zo optimaal mogelijk van dienst. Daarom bent u bij ons aannemersbedrijf aan het juiste adres voor hulp bij tal van werkzaamheden. Maar wij doen meer. Zo staan wij zowel voor particulieren als de zakelijke klant. Heeft u een aannemersbedrijf voor de montage van een badkamer in uw woonhuis? Dan helpen onze vakmannen u graag. Ook voor de wat grotere klussen in een bedrijfspand kunt u bij ons terecht.

5 redenen om ons aannemersbedrijf in te schakelen

  1. Ons aannemersbedrijf heeft uitgebreid ervaring in en kennis van de bouwsector
  2. U profiteert van een klantgerichte werkwijze, waarbij uw wensen centraal staan
  3. Ook is onze aanpak helder, waardoor u altijd weet wat u kunt verwachten van ons
  4. Wij bieden u kwaliteit en vakmanschap voor zeer aantrekkelijke tarieven
  5. Voor advies passend bij uw situatie is Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf ook uw adres

Benieuwd geworden? Neem contact op

Heeft u nog vragen voor ons aannemersbedrijf, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Ook voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen. Laat direct via de website een bericht achter door het contactformulier in te vullen. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@mnklusbedrijf.nl. Wij beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen: 06-52688754. Kiest u binnenkort voor de hulp van ons aannemersbedrijf?