Slide background

Aannemersbedrijf Uithuizen

Veelzijdig bouwbedrijf voor projecten op maat

Op zoek naar een aannemersbedrijf in Uithuizen? Dan bent u bij Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf op de goede plek. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u perfect bijstaan bij grote en middelgrote projecten in Uithuizen. Hierbij staat het leveren van kwaliteit voorop. Wij doen er dan ook alles aan om uw wensen te realiseren. Kiest u ook voor ons aannemersbedrijf?

Hulp bij elke klus

Als veelzijdig bouwbedrijf kunnen wij u in Uithuizen bij zowel grote als middelgrote klussen helpen. Ons aannemersbedrijf staat voor u klaar bij uiteenlopende klussen: van verbouwen tot renovatie. Een greep uit ons dienstenaanbod:

  1. U kunt bij ons terecht voor isolatiewerkzaamheden
  2. Als aannemersbedrijf in Uithuizen kunnen wij ook kleine elektrische klussen voor u uitvoeren
  3. Ook de levering en installatie van deuren inclusief glas nemen wij u graag uit handen

Heeft u hulp nodig van onze aannemer? Maar staat uw klus hierboven niet tussen? Neem dan contact op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Kies voor een uitstekende service

Klanttevredenheid staat voorop bij ons aannemersbedrijf. Wij doen dan ook graag dat beetje extra voor u. U profiteert bij ons dan ook van een klantgerichte werkwijze. Vooraf zal ons klusbedrijf altijd met u uw wensen doornemen. Ook het budget en de planning nemen wij met u door. Bij ons weet u in Uithuizen dus altijd waar u aan toe bent. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig.

5 van onze pluspunten

  1. Als montagebedrijf hebben uitgebreide kennis en ervaring in huis
  2. Wij houden in Uithuizen rekening met uw wensen
  3. U vindt bij ons gunstige tarieven en een hoge kwaliteit
  4. Als aannemersbedrijf hanteren wij een klantgerichte en duidelijke werkwijze
  5. Van begin tot einde denkt onze aannemer graag met u mee

 Aannemersbedrijf Uithuizen

Hulp nodig van ons aannemersbedrijf in Uithuizen?

Wilt u graag meer weten over de diensten van onze aannemersbedrijf? Of wilt u ons graag inschakelen voor timmerwerk in Uithuizen? Neem in beide gevallen contact met ons op. Wij bespreken graag hoe wij u van dienst kunnen zijn. Bel ons: 06-52688754. Stuurt u liever een e-mail? Dan kunt u een bericht sturen via het contactformulier op de website of mail naar: info@mnklusbedrijf.nl. Waarvoor heeft u de hulp van ons aannemersbedrijf in Uithuizen nodig?