Slide background

Aannemersbedrijf Assen

U kiest toch ook voor dé expert

Op zoek naar een aannemersbedrijf in Assen? Kies dan voor Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf. Of het nu gaat om timmerwerk of het verbouwen van een woning, onze vakmannen draaien onze hand er niet voor om. Door de kennis en ervaring waarover wij als aannemersbedrijf beschikken, is geen project ons te groot of te klein. Wij zorgen ervoor dat het resultaat in Assen volledig aan uw wensen voldoet. U kiest toch ook voor ons?

Voor iedere klus

Wij zijn als klusbedrijf gespecialiseerd in zowel kleine als middelgrote bouwprojecten. Hierdoor bent u bij ons aannemersbedrijf het juiste adres voor uitlopende werkzaamheden op het vlak van verbouwen, onderhoud en renovatie. Of u nu een klusbedrijf zoekt in Assen voor het leggen van een vloer of het plaatsen van kozijnen, wij staan graag voor u klaar. Wanneer u graag meer wilt weten over de diensten van ons aannemersbedrijf in Assen, dan kunt u onze projecten-pagina bekijken. Hier vindt u een overzicht van alle onze afgeronde werkzaamheden.

Profiteer van onze klantgerichte aanpak

Klanttevredenheid dat vinden wij bij Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf zeer belangrijk. Wij doen als aannemersbedrijf dan ook graag die stap extra om uw wensen te realiseren. Voordat wij beginnen aan de klus in Assen neemt onze aannemer uw eisen en het beschikbare budget met u door. Vooraf weet u dus precies wat het kostenplaatje en de planning gaat zijn. U komt bij ons dus niet voor vervelende verrassing achteraf te staan.

Daarom ons aannemersbedrijf in Assen

  • Als aannemersbedrijf hebben wij geruime ervaring en kennis op zak
  • Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven in Assen
  • Wij hanteren gunstige tarieven voor vakmanschap
  • Ook voor passend bouwadvies zijn wij uw adres
  • Ons montagebedrijf staat voor het leveren van kwaliteit en professionaliteit

Aannemersbedrijf Assen

Nog vragen? Neem gerust contact op met ons aannemersbedrijf

Wilt u graag wat meer informatie over de mogelijkheden van timmerwerk in Assen? Of heeft u nog een andere vraag voor ons aannemersbedrijf? Wij staan in beide gevallen graag voor u klaar. U kunt direct via het contactformulier op onze site een bericht achterlaten of stuur een e-mail: info@mnklusbedrijf.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 06-52688754. Staat ons aannemersbedrijf in Assen ook binnenkort bij u op de stoep?