Slide background

Aannemer

Wij zijn voor ieder bouwproject uw vakman

Wanneer u een aannemer zoekt, dan staan wij van Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf graag voor u klaar. Wij hebben geruime ervaring in de bouwsector. Geen enkel bouwproject is ons dan ook te groot of klein. Onze aannemer heeft het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staan. Pas wanneer het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet, zijn wij tevreden. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Ontdek zelf onze mogelijkheden

Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf is een veelzijdige aannemer die kan worden ingeschakeld voor uiteenlopende bouwprojecten. Wij hebben onszelf gespecialiseerd in kleine en middelgrote werkzaamheden in de bouwsector. Voor het leggen van een vloer draaien wij onze hand niet om, maar ook voor het plaatsen van een dakkapel kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze diensten als aannemer kunt u onze projecten-pagina bekijken.

Aannemer

Geen klus te groot of klein voor onze aannemer

Onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst zijn dat is het doel van onze aannemer. U bent dan ook niet alleen bij ons aan het juiste adres voor een uitgebreid dienstenpakket. Door onze expertise kunnen wij ook zowel u als particulier of ondernemer helpen. Onze aannemer legt graag een nieuwe vloer in uw woonhuis of bedrijfspand. Geen klus is ons te gek. Neem dus gerust contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

5 voordelen waarvan u profiteert

  1. Onze aannemer heeft uitgebreide kennis en ervaring op zak
  2. Wij hanteren een klantgerichte aanpak, waarbij u centraal staat
  3. Ook is onze werkwijze helder, waardoor u weet waar u aan toe bent
  4. U vindt bij ons kwaliteit en vakmanschap en dat voor een scherp tarief
  5. Ook voorzien wij u graag van passend advies

Onze aannemer inschakelen?

Wilt u graag van onze diensten gebruikmaken? Dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen. Wij bespreken graag hoe wij u kunnen helpen en beantwoorden al uw vragen. Bel vandaag nog naar: 06-52688754. Een van onze medewerkers staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Stuurt u liever een e-mail, dan kan dit naar: info@mnklusbedrijf.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen en naar ons opsturen. Wij zullen uw bericht dan zo snel mogelijk beantwoorden. Waarvoor schakelt u onze aannemer in?