Slide background

Timmerwerk

Kies voor echt vakmanschap

Zoekt u een specialist in timmerwerk? Dan bent u bij ons van Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf aan het juiste adres. Door onze kennis kunnen wij elke klus tot een goed einde brengen. Hierbij staat het leveren van kwaliteit voorop. Wij zijn daarom pas tevreden met het resultaat wanneer deze volledig aan uw wensen voldoet. Kies voor vakmanschap, kies voor Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf.

Voor alle vormen van timmerwerk

Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf beschikt over een geruime ervaring in de bouwsector. Hierdoor kunnen wij u helpen bij verschillende vormen van timmerwerk. Het plaatsen van een deur of kozijn (met glas) is dan ook geen enkel probleem. Ook voor het neerzetten van een schuttingen draaien wij onze hand niet om. Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen bij timmerwerk? Bekijk dan onze projecten-pagina of neem contact op.

Timmerwerk

Wij denken met u mee

Klanttevredenheid dat staat bij ons voorop. Daarom doen wij graag net dat beetje extra voor u wanneer u ons inschakelt voor timmerwerk. Graag komen wij naar u toe om uw wensen te bespreken. Ook kijken wij naar wat er mogelijk is binnen uw budget en beschikbare ruimte. Samen met u zoeken wij naar passend timmerwerk. Op basis van de gemaakte afspraken zullen wij voor u aan het werk gaan. Komen wij tijdens de werkzaamheden erachter dat zaken gewijzigd moeten worden, dan wordt dit altijd in samenspraak met u gedaan.

5 van de voordelen die wij u bieden

  1. Wij hebben geruime ervaring met timmerwerk
  2. Wij gaan bij zowel particulieren als ondernemers aan de slag
  3. U profiteert van een heldere werkwijze. Bij ons weet u waar u aan toe bent
  4. U betaalt bij ons gunstige prijzen voor vakmanschap
  5. Wij geven u ook graag vakkundig advies passend bij uw situatie

Graag meer weten? Neem contact op

Wanneer u graag ons inschakelt voor uw timmerwerk, dan kunt u altijd een afspraak met ons maken. U kunt ook contact met ons opnemen wanneer u graag meer informatie wilt ontvangen. Wij helpen u graag. Telefonisch kunt u ons bereiken door te bellen naar: 06-52688754. Liever een e-mail sturen? Dat kan naar info@mnklusbedrijf.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. Wat kan ons timmerwerk voor u betekenen?