Slide background

Verbouwen

U kiest toch ook voor vakmanschap

Voor het verbouwen van uw pand wilt u natuurlijk een echte vakman inschakelen. Iemand met kennis van zaken die uw klus naar wens klaart. Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf biedt dan uitkomst. Door onze geruime ervaring in de bouwsector is geen enkel bouwproject ons te groot of te klein. Ook voor het verbouwen van uw woning draaien wij onze hand niet om. Schakelt u ons ook in voor uw volgende klus?

Ontdek zelf hoe wij kunnen helpen

Als veelzijdige aannemer hebben wij ons gespecialiseerd in uiteenlopende werkzaamheden. Ook op het vlak van verbouwen kunt u onze hulp voor verschillende projecten inroepen. Onze specialisatie zijn grote en middelgrote klussen. Wij helpen u bijvoorbeeld graag bij het verbouwen van uw wc, maar ook plaatsen van een dakkapel kunnen wij voor u uitvoeren. Daarnaast kunnen wij ook kleine elektrische werkzaamheden voor u doen. U hoeft nog maar een bedrijf in te schakelen voor uw complete verbouwing. Wel zo prettig natuurlijk.

Verbouwen

Kies voor een veelzijdig bouwbedrijf

Wij willen als bouwbedrijf onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Wij bieden u dan ook niet alleen hulp bij het verbouwen van uw woning. Dankzij onze expertise zijn wij in staat om onze diensten aan te bieden aan particulieren, maar ook aan ondernemers. Het verbouwen van een bedrijfspand nemen wij u dan ook graag uit handen. Wilt u meer weten over onze diensten, kijk dan eens onder het kopje projecten op onze website.

5 voordelen waarvan u bij ons profiteert

  1. Door onze kennis en ervaring weet u dat de verbouwing vakkundig en professioneel gebeurt
  2. Bij onze klantgerichte aanpak staan uw wensen centraal
  3. Geen vervelende verrassingen achteraf door onze heldere werkwijze
  4. Wij leveren kwaliteit en werken volgens de geldende veiligheidsregels
  5. Wij voorzien u ook graag van advies

Gaat u binnenkort verbouwen?

Wilt u onze hulp inschakelen omdat u binnenkort gaat verbouwen? Neem dan snel contact op om een afspraak te maken. Wij bespreken graag hoe wij u van dienst kunnen zijn. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer: 06-52688754. Een e-mail kunt u sturen naar: info@mnklusbedrijf.nl. Op onze website vindt u ook een contactformulier dat u kunt invullen en naar ons toesturen. Wij reageren dan spoedig op uw bericht. Voor hulp bij het verbouwen van uw pand moet u bij Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf zijn.