Slide background

Badkamer montage

Natuurlijk kiest u voor dé badkamerspecialist voor uw badkamer montage

Wanneer zoekt naar een bedrijf voor badkamer montage, dan wilt u wel iemand inschakelen met kennis van zaken. Het bad moet goed geplaatst worden en er mogen geen lekkages ontstaan. De vakmannen van Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf zorgen dat de montage van uw badkamermeubels goed gebeurt. Maar wij doen meer. Wij realiseren een badkamer die geheel afgestemd is op uw wensen.

Uw wensen staan bij ons centraal

Bij Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf willen wij dat onze klanten nog jarenlang veel plezier hebben van hun badkamer. Daarom werken wij alleen met kwaliteitsproducten. Daarnaast leveren wij maatwerk. Voordat wij met de badkamer montage beginnen, zullen eerst uw wensen doorgesproken worden. Ook het beschikbare budget en de planning worden doorgenomen. Op basis van deze afspraken zullen wij aan het werk gaan.

Badkamer montage

Uitstekende service bij badkamer montage

Schakelt u ons in voor badkamer montage, dan bieden wij u een klantgerichte werkwijze. U weet bij ons vooraf altijd waar u aan toe bent, waardoor u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Daarnaast doen wij graag een stap extra. Wij denken graag met u mee over uw nieuwe badkamer en de mogelijkheden. Tijdens onze werkzaamheden houden wij ons aan gemaakte afspraken. Onverwachte verandering in de montage worden ook eerst altijd met u besproken voordat ze toegepast worden.

5 redenen om voor ons te kiezen

  1. Dankzij onze kennis en ervaring weet u dat uw badkamer montage in goede handen is
  2. U profiteert bij ons bouwbedrijf van aantrekkelijke tarieven
  3. Wij werken klantgericht en stellen uw wensen centraal
  4. Doordat wij een heldere werkwijze hanteren, weet u waar u aan toe bent
  5. Wij adviseren u ook graag

Neem gerust contact op voor uw badkamer montage

Wanneer u nog vragen heeft over uw badkamer montage, dan staan wij graag voor u klaar. Ook voor het maken van een afspraak met onze aannemer kunt u contact opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op: Bel direct naar: 06-52688754. Wij staan u graag te woord. U kunt ons ook een e-mail sturen (info@mnklusbedrijf.nl) of vul het contactformulier in. Uw bericht wordt dan zo spoedig mogelijk door ons beantwoord. Kiest u ook voor badkamer montage van Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf?