Slide background

Aannemersbedrijf Drachten

Nog maar 1 bedrijf nodig voor uw klussen

Heeft u de hulp nodig van een aannemersbedrijf in Drachten? Dan staan de vakmannen van Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf graag voor u klaar. Als veelzijdig aannemersbedrijf houden wij rekening met al uw wensen. Daarnaast is geen project in Drachten ons te groot of te klein. U hoeft nog maar 1 bedrijf in te schakelen voor al uw klussen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en dat werkt natuurlijk wel zo prettig.

Breed pakket aan diensten

U kunt bij ons aannemersbedrijf in Drachten terecht voor hulp bij diverse werkzaamheden. Of het nu gaat om verbouwen of onderhoud, wij staan voor u klaar. Een greep uit ons dienstenaanbod in Drachten:

  • Wij kunnen u helpen bij het renoveren van uw badkamer
  • Ook het installeren van een serre nemen wij als klusbedrijf graag van u over
  • Daarnaast bieden wij hulp bij diverse vormen van timmerwerk

Nog vragen voor ons aannemersbedrijf? Neem contact op. Wij bespreken graag met u onze mogelijkheden.

Kies voor klantgericht

Als aannemersbedrijf vinden wij klanttevredenheid zeer belangrijk. Daarom zijn wij pas tevreden met het resultaat wanneer u dat ook bent. Om dit te bereiken, doen wij graag dat beetje extra voor u. Van tevoren zal onze aannemer altijd uw wensen met u bespreken. Ook nemen wij het budget, het kostenplaatje en de planning met u door. Vooraf weet u in Drachten altijd wat u te wachten staat. Dat vinden wij wel zo prettig werken.

Hierom ons aannemersbedrijf in Drachten

Ook een ander montagebedrijf kan u bij uw project helpen. Dat snappen wij als aannemersbedrijf maar al te goed. Daarom doen wij net dat beetje extra voor u in Drachten. Daardoor profiteert u bij ons altijd van het volgende:

  • U vindt bij ons kwaliteit en professionaliteit
  • Wij zijn als klusbedrijf zeer flexibel. Zo denken wij graag met u mee om een eindresultaat te realiseren dat aan uw wensen voldoet
  • Uw adres voor maatwerk en advies passend bij uw situatie
  • U profiteert bij ons van aantrekkelijke tarieven
  • Hét adres voor zowel particuliere als zakelijke klanten

Aannemersbedrijf Drachten

Graag meer informatie? Bel of mail ons

Wilt u graag meer weten over ons aannemersbedrijf? Of wilt u onze hulp inschakelen in Drachten? Bel of mail ons dan vandaag nog. Wij vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen. U kunt direct een bericht achterlaten door het contactformulier op de website in te vullen. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar: info@mnklusbedrijf.nl of bel naar: 06-52688754. Uw aannemersbedrijf in Drachten is Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf.