Slide background

Klusbedrijf

U kiest toch ook voor vakmanschap?

Wanneer u op zoek bent naar een klusbedrijf, dan kunnen wij van Melwin Nijborg Klus- en Montage u uitstekend helpen. U vindt bij ons een ruim dienstenpakket. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u de kwaliteit bieden waarnaar u op zoek bent. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet. Dan pas zijn wij ook tevreden over het project.

Klusbedrijf

Klusbedrijf

Klusbedrijf

Het veelzijdige klusbedrijf

Ons klusbedrijf heeft als specialisatie kleine en middelgrote bouwprojecten. U kunt onze hulp dan ook inroepen voor een uiteenlopend dienstenpakket op het vlak van verbouwen, renoveren en onderhouden van uw pand. Hierbij werken wij altijd klantgericht. Wij bespreken uw wensen met u voordat wij aan het werk gaan. Bij ons klusbedrijf weet u dus altijd waar u aan toe bent. Dat vinden wij wel zo prettig werken.

Voor ondernemers en de particulier

U vindt bij ons klusbedrijf hulp bij een tal van werkzaamheden. Dat is echter niet het enige wat wij u te bieden hebben. Door onze ervaring is geen klus ons te groot of te klein. Wilt u uw badkamer vernieuwd hebben, dan staat onze klusbedrijf graag voor u klaar. Maar ook voor het leggen van een vloer in uw bedrijfspand kunt u ons inschakelen. U kunt een overzicht van onze afgeronde projecten op onder het kopje ‘projecten’ vinden.

5 redenen om ons in te schakelen

Er zijn ook andere klusbedrijven in uw regio die u kunt inschakelen. Dat snappen wij bij Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf. Daarom doen wij graag net dat beetje extra voor u. Bij ons klusbedrijf profiteert u dan ook altijd van:

  1. Ruime ervaring in en kennis van de bouwsector
  2. U profiteert van gunstige tarieven voor vakmanschap
  3. Wij zijn flexibel en denken met u mee
  4. Klantgerichte en heldere werkwijze
  5. Ook voorzien wij u graag van advies

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag de hulp van ons klusbedrijf inroepen? Of heeft u eerst nog een paar vragen voor ons? In beide gevallen kunt u contact opnemen. Wij helpen u dan graag verder. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 06-52688754. U kunt ook mailen naar: info@mnklusbedrijf.nl. Uw bericht zal dan zo snel mogelijk beantwoord worden. Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf is uw klusbedrijf voor een uitgebreid pakket aan diensten.

Klusbedrijf AssenKlusbedrijf DrachtenKlusbedrijf GroningenKlusbedrijf HarenKlusbedrijf HoogezandKlusbedrijf LeekKlusbedrijf StadskanaalKlusbedrijf UithuizenKlusbedrijf Winschoten