Slide background

Badkamer renoveren

Wij zijn uw badkamerspecialist

Wilt u uw badkamer renoveren? Dan bent u bij Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf aan het juiste adres. Door onze kennis en ervaring kunnen wij het renoveren van deze kamer helemaal uit handen nemen. Wij verwezenlijken een badkamer die geheel aan uw wensen voldoet. Veel tevreden klanten hebben de hulp van ons bouwbedrijf ingeschakeld. Bent u de volgende bij wie wij aan het werk gaan?

Uw wensen staan centraal

Dat onze klanten veel plezier hebben van hun badkamer dat staat bij ons voorop. Wij zijn daarom ook pas tevreden met het eindresultaat als u dat ook bent. Het renoveren gebeurt altijd geheel volgens uw wensen. Deze bespreken wij vooraf altijd met u. Ook de planning nemen wij met u door, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten van ons bouwbedrijf. Dat is wel zo’n prettige werkwijze.

Kies voor een uitstekende service

Laat u ons uw badkamer renoveren, dan profiteert u van een klantgerichte werkwijze. Niet alleen weet u vooraf waar u aan toe bent. Wij doen nog een stapje extra. Graag denken wij met u mee over de renovatie van uw badkamer. Wat is er wel mogelijk met de ruimte en wat niet. Daarnaast houden wij ons aan de gemaakte afspraken tijdens het renoveren. Mocht er onverhoopt iets gewijzigd worden, dan gebeurt dit altijd in samenspraak met u.

5 redenen om voor ons te gaan

Natuurlijk kunt u het renoveren van uw badkamer ook aan een ander overlaten. Waarom u dan toch kiest voor Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf? Wij zetten onze voordelen graag voor u op een rijtje.

  1. Geruime kennis van en ervaring in de bouw
  2. Gunstige prijzen
  3. Wij denken met u mee over de mogelijkheden
  4. Een transparante manier van werken
  5. Vakkundig en passend advies

Badkamer renoveren

Uw badkamer renoveren? Schakel ons in

Wilt u ons graag inschakelen voor het renoveren van uw badkamer? Neem dan vandaag nog contact op. Wij voorzien u graag van meer informatie. Wilt u graag ideeën opdoen? Bekijk dan eens onze projecten-pagina. Telefonisch kunt u ons bereiken op: 06-52688754. Een e-mail stuurt u naar: info@mnklusbedrijf.nl. U ontvangt dan binnen korte tijd antwoord. Gaat Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf binnenkort ook uw badkamer renoveren?