Slide background

Aannemersbedrijf Hoogezand

U gaat toch ook voor dé specialist

Wanneer u zoekt naar een aannemersbedrijf in Hoogezand, staan de vakmannen van Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf graag voor u klaar. Of het nu gaat om een vorm van timmerwerk of een verbouwing, uw bouwklus in Hoogezand is bij ons in goede handen. Door de expertise die wij als aannemersbedrijf in huis hebben, weet u zeker dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet. U kiest toch ook voor ons vakmanschap?

Voor elk bouwproject

Als aannemersbedrijf in Hoogezand hebben wij ons gespecialiseerd in kleine en middelgrote klussen. Daardoor bent u bij ons klusbedrijf op de goede plek voor uiteenlopende bouwprojecten op het gebied van verbouwen, renoveren en onderhoud in Hoogezand. Of u nu een aannemersbedrijf zoekt dat u kan helpen bij timmerwerk of het leggen van een vloer, wij doen het graag voor u. Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u onze projecten-pagina bekijken. Hier kunt u een overzicht van al onze afgeronde projecten vinden.

Profiteer ook van onze werkwijze

Dat u tevreden bent met het eindresultaat in Hoogezand vinden wij belangrijk als montagebedrijf. Daarom doet ons aannemersbedrijf graag dat beetje extra om uw wensen te verwezenlijken. Wij zullen vooraf altijd uw eisen en budget met u doornemen. Ook de planning en de verwachte kosten worden met u besproken. Bij onze aannemer weet u dus altijd vooraf waar u aan toe bent. Dat vinden wij wel zo prettig werken.

Hierom ons aannemersbedrijf in Hoogezand

  • Wij hebben als aannemersbedrijf geruime expertise in de bouwsector
  • Zowel een particulier als aannemer in Hoogezand kan bij ons terecht
  • U profiteert bij ons van een hoge kwaliteit en professionaliteit
  • Gunstige prijzen voor vakmanschap en maatwerk
  • Ook voor advies zijn wij het juiste adres

Aannemersbedrijf Hoogezand

Graag wat meer informatie over ons aannemersbedrijf?

Zou u graag wat meer willen weten over de mogelijkheden van onze aannemer in Hoogezand? Wilt u graag van onze diensten gebruikmaken? Of heeft u nog een vraag voor ons aannemersbedrijf? In al deze gevallen helpen onze medewerkers u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-52688754. Mailt u ons liever? Dat kan naar: info@mnklusbedrijf.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Hoe kan ons aannemersbedrijf in Hoogezand u helpen?