Slide background

Aannemersbedrijf Groningen

Schakel dé expert in met ons aannemersbedrijf Groningen

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Groningen? Dan bent u bij bij Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf aan het juiste adres. Ons aannemersbedrijf is gespecialiseerd in kleine en middelgrote bouwprojecten. Van onderhoud tot renovatie, hiervoor staan wij graag voor u klaar. Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij u de kwaliteit bieden waarnaar u op zoek bent. Dit levert het beste eindresultaat op. En dat voor een scherpe prijs. Kiest u ook voor onze aannemer in Groningen?

Hoe kunnen wij u helpen als aannemersbedrijf in Groningen?

Door onze kennis en ervaring kunnen wij als aannemersbedrijf bij een ruim pakket aan klussen helpen in Groningen. Hierbij staat het leveren van kwaliteit voorop. Wij zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent met het eindresultaat. Een greep uit onze diensten:

  • Als aannemer kunt u ons inschakelen voor het leggen van vloeren.
  • Ook voor het verbouwen van uw woning draaien wij onze hand niet om.
  • Daarnaast helpen wij u ook graag bij timmerwerk.

Wij kunnen als u ook helpen bij het renoveren van uw badkamer, een dakkapel plaatsen en u kunt ons inschakelen als montagebedrijf in Groningen.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van ons aannemersbedrijf in Groningen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de diensten die wij voor u kunnen leveren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op, wij staan u graag ter woord.

Het aannemersbedrijf voor particulieren en ondernemers in Groningen

Wij zijn een veelzijdig klusbedrijf. Niet alleen kunnen wij hulp bieden bij diverse werkzaamheden, ook staan wij klaar voor zowel particulieren als ondernemers. Wilt u ons inschakelen voor een grote verbouwing aan uw bedrijfspand? Dan zijn wij u graag van dienst. Maar ook voor een kleine klus aan huis kunt u bij ons aannemersbedrijf in Groningen terecht. Wilt u graag wat meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn? Dan kunt u ook bij onze website onder projecten kijken voor meer informatie. Zo krijgt u een beter beeld van onze diensten.

5 redenen om te kiezen voor ons aannemersbedrijf

Natuurlijk kunt u ook een andere aannemer in Groningen inschakelen. Waarom u dan toch voor ons aannemersbedrijf kiest? Simpel. Wij bieden u namelijk het volgende:

  1. Wij hebben geruime ervaring in huis als klusbedrijf
  2. U vindt bij ons een klantgerichte werkwijze
  3. Onze kwaliteit is hoog en onze prijzen zijn laag
  4. Wij voorzien u ook graag van advies passend bij uw situatie
  5. Wij zijn flexibel en passen ons aan uw wensen aan

Aannemersbedrijf Groningen

Ons aannemersbedrijf in Groningen nodig?

Wilt u graag meer weten over wat ons aannemersbedrijf In Groningen voor u kan doen? Of wilt u graag van onze diensten gebruik maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-52688754. Wilt u liever een e-mail sturen? Dan kan dit naar: info@mnklusbedrijf.nl. Ook kunt u direct een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wat kan onze aannemer van ons aannemersbedrijf in Groningen voor u betekenen?