Slide background

Aannemersbedrijf Leek

1 bedrijf voor al uw werkzaamheden

Heeft u hulp van een aannemersbedrijf in Leek nodig? Kies dan voor het vakmanschap van Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u bij een veelzijdig pakket aan diensten helpen in Leek. Hierbij staan het leveren van kwaliteit en een uitstekende service voorop. Voldoet het eindresultaat geheel aan uw wensen, dan pas is ons aannemersbedrijf tevreden. U kiest toch ook voor ons voor uw klus?

Uw vakman voor iedere klus

Ons aannemersbedrijf heeft zich gespecialiseerd in kleine tot middelgrote bouwprojecten. Hierdoor kunt u ons klusbedrijf inschakelen voor uiteenlopende werkzaamheden op het vlak van renovatie, onderhoud en verbouwen in Leek. Ons aannemersbedrijf in Leek helpt dan ook graag bij onder meer:

  • Het leggen van laminaat of parketvloeren
  • Ook voor de installaties van wc’s, badkamers en keukens draaien wij ons hand niet om
  • Daarnaast leveren en plaatsen wij kozijnen, ramen en deuren inclusief glas

Graag meer informatie over de mogelijkheden van ons klusbedrijf. Neem dan gerust contact op.

Voor zowel particulieren als bedrijven

Door de kennis en ervaring waarover wij als aannemersbedrijf beschikken, is geen klus ons te groot of te klein. Niet alleen kunt u bij ons aannemer terecht in Leek wanneer u als particulier een montagebedrijf zoekt. Ook bedrijven helpen wij graag bij het verbouwen van bijvoorbeeld hun bedrijfspand. Wilt u graag meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn? Bekijk dan eens onze projecten-pagina. Hier vindt u een overzicht van al onze afgeronde opdrachten.

Daarom uw aannemersbedrijf in Leek

Wij begrijpen bij Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf maar al te goed dat u ook een ander aannemersbedrijf kunt inschakelen. Daarom zetten wij graag op een rijtje wat ons onderscheidt van een andere aannemer:

  • Wij hebben als klusbedrijf geruime kennis en ervaring in huis
  • Uw wensen staan bij ons centraal. U vindt bij ons dan ook maatwerk
  • Door onze heldere werkwijze in Leek weet u altijd wat u kunt verwachten
  • Wij bieden u lage tarieven en een hoge kwaliteit
  • Onze aannemer denkt met onze klanten mee: van begin tot oplevering

Aannemersbedrijf Leek

Graag meer weten? Neem contact op

Wilt u ons graag in Leek inschakelen voor timmerwerk? Of heeft u nog een vraag voor ons aannemersbedrijf? U kunt in beide gevallen gerust contact opnemen. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen. U bereikt ons door te bellen naar: 06-52688754. Wij staan u dan graag te woord. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze website of stuur een e-mail: info@mnklusbedrijf.nl. Waarvoor schakelt u ons aannemersbedrijf in Leek in?