Slide background

Timmerwerk Groningen

De expert in timmerwerk in Groningen

Bent u op zoek naar een expert in timmerwerk in Groningen? Neem dan eens contact op met MN Klusbedrijf! Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende timmerwerkzaamheden en kunnen uw woning en bedrijfspand geheel naar uw wens van het mooiste houtwerk voorzien. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een afspraak met u om u een persoonlijk voorstel te doen voor timmerwerk in Groningen.

Voor het mooiste timmerwerk van Groningen!

Klusbedrijf Melwin Nijborg heeft jarenlange ervaring in de bouwsector. Dit maakt ons een betrouwbaar partner voor hulp bij verschillende soorten timmerwerk in Groningen. Nieuwe kozijnen, een nieuwe deur of een nieuwe schutting nodig? Wij draaien er onze hand niet voor om. Door onze kennis en ervaring weten wij keer op keer kwaliteit en service neer te zetten. Neem eens een kijkje op onze website voor reeds gerealiseerde projecten!

Timmerwerken in en rondom het uw huis of bedrijfspand

Een timmerman wordt niet alleen ingeschakeld voor het maken van meubels of het timmeren van een schutting. Bij ons kunt u ook terecht voor renovatie van deuren, kozijnen, het maken van trappen, verbouwing van een keuken of het leggen van een vloer. Onze medewerkers verzorgen uw timmerwerk erg zorgvuldig en gaan vakkundig te werk. Hierdoor zorgen zij er voor dat het eindresultaat altijd naar wens zal zijn. Wanneer alles naar wens is, zullen zij er voor zorgen dat alles netjes en schoon wordt opgeleverd.

Neem contact op voor uw timmerwerk in Groningen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van timmerwerk in Groningen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Wij overhandigen u graag een offerte of komen bij u langs om het nodige timmerwerk bij u uit te voeren! Bel ons op telefoonnummer 06-52688754. E-mailen kan naar info@mnklusbedrijf.nl, maar u kunt ook ons contactformulier invullen. MN Klusbedrijf verzorgt graag uw timmerwerk in Groningen!

Timmerwerk Groningen