Slide background

Timmerwerk Assen

Bent u op zoek naar een expert in timmerwerk in Assen? Neem dan eens contact op met MN Klusbedrijf! Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende timmerwerkzaamheden en kunnen uw woning en bedrijfspand geheel naar uw wens van het mooiste houtwerk voorzien. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een afspraak met u om u een persoonlijk voorstel te doen voor timmerwerk in Assen.

Voor het mooiste timmerwerk van Assen!

Klusbedrijf Melwin Nijborg heeft jarenlange ervaring in de bouwsector. Dit maakt ons een betrouwbaar partner voor hulp bij verschillende soorten timmerwerk in Assen. Nieuwe kozijnen, een nieuwe deur of een nieuwe schutting nodig? Wij draaien er onze hand niet voor om. Door onze kennis en ervaring weten wij keer op keer kwaliteit en service neer te zetten. Neem eens een kijkje op onze website voor reeds gerealiseerde projecten!

Neem contact op voor uw timmerwerk in Assen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van timmerwerk in Assen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Wij overhandigen u graag een offerte! Bel ons op telefoonnummer 06-52688754. E-mailen kan naar info@mnklusbedrijf.nl. MN Klusbedrijf verzorgt graag uw timmerwerk in Assen!

Timmerwerk Assen