Slide background

Badkamer renovatie Groningen

Het adres voor badkamer renovatie in Groningen

Voor badkamer renovatie in Groningen moet u bij Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf zijn. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van badkamer renovatie. Wij hebben de afgelopen jaren al een aantal mooie badkamer renovatie projecten weten te realiseren.  Onze werknemers zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Zij zullen dit met precisie en vakmanschap voor u realiseren, zij weten namelijk als geen ander hoe je de mooiste resultaten kunt neerzetten.

Badkamer renovatie Groningen

Meer dan een badmeubel vervangen

Naast het vervangen van een badkamer zijn wij gespecialiseerd in een gehele renovatie van een badkamer. Zo kunnen wij ook wastafels, spiegels, en handdoekenrekjes plaatsen of vervangen, een toiletverbouw of douchecabine plaatsen. Onze medewerkers denken graag met u mee. Wij kunnen namelijk ook een dubbele wastafel plaatsen of ruimte optimaal benutten wanneer u een kleinere badkamer heeft.

De voordelen van badkamer renovatie in Groningen

Kiest u voor ons voor de renovatie van uw badkamer in Groningen, dan bieden wij u een klantgerichte aanpak. U weet bij ons niet alleen altijd vooraf wat u kunt verwachten bij de renovatie. Wij doen nog een beetje extra. Graag denken onze medewerkers mee over wat er mogelijk is met uw badkamer. Zij bespreken met u wat wij voor u kunnen betekenen voor uw badkamer renovatie in Groningen. Tijdens onze werkzaamheden houden wij ons aan de gemaakte afspraken. Mochten wij onverhoopt een wijziging in de planning of werkzaamheden moeten maken, dan gebeurt dit altijd in overleg met u.
Kiest u voor ons voor badkamer renovatie in Groningen, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  1. Wij beschikken over geruime ervaring in de bouw. Uw badkamer renovatie is bij ons dus in goede handen
  2. Gunstige tarieven voor het opknappen van uw badkamer
  3. Wij voorzien u graag van advies over de mogelijkheden
  4. Wij werken klantgericht en

Kortom, Melwin Nijborg is hèt adres voor badkamer renovatie in Groningen

Badkamer renovatie in Groningen laten uitvoeren? Neem contact op!

Wilt u graag wat meer weten over badkamer renovatie in Groningen? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Wij staan klaar om u verder te helpen. U kunt ons contactformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op voor het maken van een afspraak of wij sturen u een vrijblijvende offerte toe. Maar u kunt ook direct bellen naar: 06-52688754 of een e-mail sturen naar info@mnklusbedrijf.nl voor uw badkamer renovatie in Groningen.