Slide background

Renovatie badkamer

Uw badkamerspecialist

Voor de renovatie van uw badkamer moet u bij Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf zijn. Door de expertise waarover wij beschikken, kunnen wij deze renovatie volledig uit uw handen nemen. Wij realiseren een badkamer die geheel voldoet aan uw eisen en behoeften. Inmiddels hebben al veel tevreden klanten uit Groningen en omgeving onze hulp ingeroepen. Gaan wij binnenkort ook bij u aan de slag?

Onze uitdaging: uw wensen

Wij vinden het bij Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf belangrijk dat onze klanten nog jarenlang plezier hebben van hun badkamer. Daarom zijn wij ook pas blij met de renovatie als u dat ook bent. De werkzaamheden gebeuren dan ook altijd volgens uw wensen. Deze worden vooraf met u doorgenomen. Ook de kosten en de planning bespreken wij met u voordat wij bij u aan het werk gaan. Bij ons bouwbedrijf weet u altijd waar u aan toe bent. Dat vinden wij namelijk wel zo prettig werken.

Renovatie badkamer

Profiteer van een uitstekende service

Kiest u voor ons voor de renovatie van uw badkamer, dan bieden wij u een klantgerichte aanpak. U weet bij ons niet alleen altijd vooraf wat u kunt verwachten bij de renovatie. Wij doen nog een beetje extra. Graag denken onze medewerkers mee over wat er mogelijk is met uw badkamer. Zij bespreken met u wat wij voor u kunnen betekenen. Tijdens onze werkzaamheden houden wij ons aan de gemaakte afspraken. Mochten wij onverhoopt een wijziging in de planning of werkzaamheden moeten maken, dan gebeurt dit altijd in overleg met u.

5 redenen waarom u voor ons kiest

  1. Wij beschikken over geruime ervaring in de bouw. Uw renovatie is bij ons dus in goede handen
  2. Wij hanteren gunstige tarieven voor het opknappen van uw badkamer
  3. Wij voorzien u graag van advies over de mogelijkheden
  4. Wij werken klantgericht en hanteren een heldere aanpak
  5. Wij bieden u vakmanschap

Schakel ons in voor de renovatie van uw badkamer

Wilt u graag wat meer weten over het renoveren van uw badkamer? Of wilt u graag ons inschakelen voor deze badkamer? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Wij staan klaar om u verder te helpen. Bel direct naar: 06-52688754 of stuur een e-mail naar: info@mnklusbedrijf.nl. U kunt ook alvast ideeën opdoen op onze projecten-pagina. Voor vakkundige renovatie van uw badkamer moet u bij Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf zijn.