Slide background

Bouwbedrijf

Uw bouwbedrijf

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf? Dan bent u bij Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf aan het juiste adres. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan tijdens verschillende opdrachten. Door ons vakmanschap, kunt u ervan uitgaan dat uw opdracht perfect wordt uitgevoerd. Wij houden te allen tijde rekening met uw wensen en eisen. Dit doen wij door de opdracht goed door te spreken voordat wij beginnen. Wanneer heeft u ons bouwbedrijf nodig?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn met ons bedrijf breed inzetbaar en wij komen altijd onze afspraken na. Melwin Nijborg Klus- en Montagebedrijf heeft zich gespecialiseerd in zowel kleine als middelgrote bouwprojecten. U kan ons ook inschakelen voor verschillende klussen. Hierbij kunt u denken aan het verbouwen van uw woning, of voor het uitvoeren van kleine timmerwerkzaamheden. Ons bouwbedrijf vertelt u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen in een persoonlijk gesprek.

Het bouwbedrijf voor particulieren en bedrijven

Wanneer u ons de opdracht geeft, doen wij er alles aan om deze zo goed mogelijk uit te voeren. Of wij nu werken voor particulieren of bedrijven, kwaliteit leveren staat bij ons centraal. Wilt u uw bedrijfspand verbouwen? Dit laat u natuurlijk uitvoeren door onze vakmensen. Wist u dat wij ook nog eens zeer betaalbaar zijn? Ons bedrijf vindt een goede prijs/kwaliteits verhouding zeer belangrijk.

De werkzaamheden van ons bouwbedrijf

Zoals u merkt is er bij ons bouwbedrijf van alles mogelijk. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren:

  • Het leveren en plaatsen van een dakkapel of dakramen
  • Het uitvoeren van verschillende isolatiewerkzaamheden
  • Het leggen van laminaat- en parketvloeren
  • Het monteren van uw badkamer, toilet of keuken
  • Het plaatsen van serres, schuttingen en carports
  • Het leveren en plaatsen van kozijnen, deuren en ramen inclusief glas
  • Het uitvoeren van kleine elektrische werkzaamheden

Bouwbedrijf

Neem contact op met ons bouwbedrijf

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Maak dan gelijk een afspraak met ons, zodat we het één en ander kunnen bespreken. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-52688754. Heeft u liever contact via de mail? Mail dan naar info@mnklusbedrijf.nl. Welke opdracht heeft u voor ons bouwbedrijf?